2018-03-27 06:15Nyheter

Blixten & Co till Gyllene Hjulet!

null

Vi kan stolt meddela att Blixten & Co blir samarbetspartner till Gyllene Hjulet och leverantör av live-underhållningen till årets gala.

Under kvällen den 26:e april kommer en eller flera av Blixtens artister att uppträda på den stora scenen i Annexet. 

"- Med Blixten & Co som partner öppnas dörrar för nytänkande sätt att uppleva musik och artister som vi tror kommer kunna inspirera sättet som vår bransch arbetar med underhållning i egna arrangemang. Blixten & Co är en av Sveriges ledande leverantörer i underhållningsbranschen och deras framåtanda och nytänkande utmanar oss på ett spännande sätt i leveransen av galans underhållning", säger Ulrika Molin, VD SES. 

"- Vår vardag består av varumärken & artister och vi anlitas allt oftare inte bara för att leverera artister utan även för att maximera effekten av hela underhållningsbudgeten vid ett evenemang. Vi vet att det är knivigt att välja rätt underhållning och rätt artist för någon som inte gör det dagligen som vi gör och när vi nu fick chansen att jobba med kronjuvelen i event- och sponsringssverige såg vi det som givet att vara med och försöka bidra till en förhoppningsvis magisk kväll för alla vassa event- och sponsorkreatörer", avslutar Henrik Berndtson, Partner & VP Sales på Blixten & Co.

Gyllene Hjulet arrangeras årligen av SES - Sponsrings & Eventsverige och är en nationell tävling som uppmärksammar och hyllar företag och organisationer som på ett kreativt sätt nyttjat intresse- och upplevelsebaserad kommunikation för att skapa effekt. Tävlingen leder till en fantastisk branschgala som prisar och belönar de bästa casen från året som varit. En galakväll som startar med en livejurydel följt av branschmingel och galamiddag där det bjuds på förstklassig underhållning och prisutdelning kombinerat med god mat och dryck samt branschens största efterfest.

Är ni själva i behov av artister till ett företagsevenemang eller en privat tillställning? Klicka här!


Om Sponsrings & Eventsverige (SES)

SES Sponsrings & Eventsverige är den branschorganisation som leder och utvecklar sponsrings- och eventindustrin. Organisationens syfte och målsättning är formulerade i vår affärsidé: att skapa förutsättningar för våra medlemmar att utveckla sin verksamhet/affär inom sponsring & event som marknadsföringskanaler. Organisationen startades som föreningen 1986 och har idag över 340 medlemsföretag där alla expertiser av branschen finns representerade såsom köpare, rättighetsinnehavare, arenor, byråer samt konsulter och leverantörer.