2019-02-21 06:30Pressmeddelande

Emma Molin leder Gyllene Hjulet-galan!

Emma MolinEmma Molin

För andra året i rad står Blixten & Co står för live-underhållningen på branschgalan Gyllene Hjulet! Galan äger rum den 11 april på Annexet i Stockholm, och leds av ingen annan än Emma Molin som agerar konferencier då även ett flertal av Blixten & Co:s artister uppträder på den stora scenen i arenan.

- Efter den mycket positiva responsen som galan fick av våra gäster i fjol är det extra roligt att Blixten & Co vill fortsätta som partner och stå för underhållningen även till årets Gyllene Hjulet-gala. Att Emma Molin, med erfarenhet av såväl Grammisgalan som Göteborgs filmfestival, blir årets konferencier känns förstås jätteroligt, säger Ulrika Molin, vd SES.

- Med årets tema, som är förebilder, kommer vi tillsammans med våra artister presentera hur vi kan förstärka budskap som detta under en kväll, menar Linda Persson, B2B ansvarig på Blixten & Co. Vi vill dessutom belysa effekten som skapas när artister kopplas samman med varumärken och dess gemensamma värderingar.

Emma Molin, manusförfattare, skådespelare och en av Sveriges skarpaste komiker, har med sitt manusförfattande av bland annat ”Ladies Night” – ett av avsnitten från prisbelönta ”Grotescos sju mästerverk” - både väckt upp sömniga herravälden och stärkt många kvinnor i och utanför branschen. Vi såg henne senast i TV genom På Spåret, som värd för Guldbaggegalan och ingen som lyssnat på Sommar i P1 har väl undgått att beröras av hennes sommarprat, hon är på många sätt en förebild i underhållningsvärlden.

- Med den fina responsen från i fjolårets gala i ryggen vill vi åter få visa upp vilken kraft som underhållningen står för och kan förmedla under ett event, avslutar Linda.

Biljettsläppet till galan är den 6 mars.

Om Gyllene Hjulet
Gyllene Hjulet arrangeras årligen av SES - Sponsrings & Eventsverige och är en nationell kommunikationstävling som uppmärksammar och hyllar företag och organisationer som på ett kreativt sätt nyttjat intresse- och upplevelsebaserad kommunikation för att skapa effekt. Tävlingen leder till en fantastisk branschgala som prisar och belönar de bästa casen från året som varit. En galakväll som startar med ett livepitchmoment följt av branschmingel och galamiddag där det bjuds på förstklassig underhållning och prisutdelning. Allt kombinerat med god mat och dryck samt branschens största efterfest.


Om Sponsrings & Eventsverige (SES)

SES Sponsrings & Eventsverige är den branschorganisation som leder och utvecklar sponsrings- och eventindustrin. Organisationens syfte är att alla ska förstå värdet av intresse- och upplevelsebaserad kommunikation. Organisationen startades som föreningen 1986 och har idag över 300 medlemsföretag där alla expertiser av branschen finns representerade såsom köpare, rättighetsinnehavare, arenor, byråer samt konsulter och leverantörer. SES arrangerar varje år branschtävlingen och galan Gyllene Hjulet för att uppmärksamma och hylla projekt som nyttjat upplevelsebaserad kommunikation för att skapa effekt.