2018-01-23 06:30Pressmeddelande

Gyllene Hjulets arena – tre år framöver!

null

Sponsrings & Eventsverige (SES) branschgala Gyllene Hjulet har ingått ett samarbete med Stockholm Live och kommer att i tre år framöver hålla till på arenan Annexet.

- Galan är vår bransch största årliga mötesplats. Där träffas vi för att hylla alla som slitit hårt under året som varit, vi äter gott och vi njuter av fantastisk underhållning men framför allt är vi där för att ses. Vi är otroligt glada över att vi fått till ett samarbete med Stockholm Live och deras mycket uppskattade arena Annexet – arenan där egentligen allt är möjligt! Vi kommer tillsammans med Stockholm Live och vår eventbyrå Heja! att skapa en gala och mötesplats som blir något alldeles extra, säger Ulrika Molin, VD SES.

- Gyllene Hjulet är ett mycket betydelsefullt evenemang som inspirerar, hyllar och belönar de framgångsrika projekten som gör att vår bransch ständigt utvecklas, det vill vi naturligtvis vara en del av och är därför mycket stolta över att vara samarbetspartner och välkomna evenemanget till oss, säger Marie Lindqvist, VD Stockholm live.

Gyllene Hjulet uppmärksammar och hyllar företag och organisationer som på ett kreativt sätt nyttjat intresse- och upplevelsebaserad kommunikation för att skapa effekt. Tävlingen leder till en fantastisk branschgala som prisar och belönar de bästa casen. En galakväll som startar med en livejurydel följt av branschmingel och galamiddag där det bjuds på förstklassig underhållning och prisutdelning kombinerat med god mat och dryck samt branschens största efterfest. 

SES Sponsrings & Eventsverige är den branschorganisation som leder och utvecklar sponsrings- och eventindustrin. Organisationens syfte och målsättning är formulerade i affärsidén: att skapa förutsättningar för våra medlemmar att utveckla sin verksamhet/affär inom sponsring och event. Organisationen startades som föreningen 1986 och har idag över 340 medlemsföretag där alla expertiser av branschen finns representerade såsom köpare, rättighetsinnehavare, arenor, byråer samt konsulter och leverantörer. Varje år arrangerar SES tävlingen och branschgalan Gyllene Hjulet. 


Om Sponsrings & Eventsverige (SES)

SES Sponsrings & Eventsverige är den branschorganisation som leder och utvecklar sponsrings- och eventindustrin. Organisationens syfte och målsättning är formulerade i vår affärsidé: att skapa förutsättningar för våra medlemmar att utveckla sin verksamhet/affär inom sponsring & event som marknadsföringskanaler. Organisationen startades som föreningen 1986 och har idag över 340 medlemsföretag där alla expertiser av branschen finns representerade såsom köpare, rättighetsinnehavare, arenor, byråer samt konsulter och leverantörer.