2022-08-15 05:10Pressmeddelande

Möt Cecilia Bungss - SES senaste framgångsrekrytering

Cecilia Bungss - Marknads & kommunikationsansvarig SESCecilia Bungss

SES stärker upp teamet med ytterligare marknadsexpertis när vi välkomnar Cecilia Bungss in i SES-familjen i rollen som marknads- & kommunikationsansvarig. Cecilia kommer senast från Pophouse-koncernen, där hon som marknadschef för Space var med och lanserade det digitala kulturhuset vid Sergels torg i Stockholm.

Med sin långa erfarenhet inom kommunikation, marknadsföring och varumärkesstrategi från bl a Viaplay, MTG, Aller Media och Tre Kronor Media ska Cecilia nu leda och utveckla SES kommunikationsarbete gentemot branschen. Kommunicera kraften i mötet, det unika med branschen och passionen för intresse- och upplevelsebaserad kommunikation samt inspirera, informera och sprida kunskap om nyttan med SES.

- Cecilia kommer att komplettera SES med sin branscherfarenhet, energi och kreativitet och är en klockren profil för teamet och kommer vara en stark drivkraft framåt i det arbete vi nu planerar att genomföra, säger Malin Ekman - verksamhetschef SES.

Under hösten kommer SES att lansera ett antal nyheter och nya forum i syfte att ytrerligare förstärka medlemsnyttan. Vi ska inspirera ännu mer, dela mer kunskap, söka optimera affärsnyttan och fortsätta att driva viktiga branschfrågor mot beslutsfattare och optimera verktygslådan som alla medlemmar har nytta av i sitt dagliga arbete.

- Det känns otroligt roligt och spännande att få vara med och bidra och påverka branschen och, tillsammans med Malin och SES styrelse, sätta höstens planer i verket, säger Cecilia Bungss, SES nya stjärnskott.Om Sponsrings & Eventsverige (SES)

SES älskar möten. Vi är branschorganisationen som arrangerar inspirerande seminarium, nätverksträffar, utbildningar och driver opinion i olika branschfrågor kring research och insikter för våra 230 medlemsföretag, som planerar och genomför majoriteten av landets större evenemang, event, möten, mässor och sponsorskap i egenskap av köpare, byråer, rättighetsinnehavare, arrangörer, anläggningar och arenor, konsulter, destinationer och leverantörer. Vi verkar för evenemangsindustrin som skapar förutsättningar så att fans kan uppleva festivaler, att publikens jubel kan pumpa i gång adrenalinet i derbyn, att varumärken kan möta artister, att samhällsengagemang kan skapa förutsättningar som inte våra politiker lyckas med och att dörrarna kan öppnas samtidigt som den sista limsträngen precis torkat bakom skylten när tusentals mässbesökare får uppleva senaste inredningstrenderna. Listan blir lång. Och vi arrangerar även sponsrings- och eventbranschens prestigefyllda tävling Gyllene Hjulet.


Kontaktpersoner

Cecilia Bungss
Marknads & kommunikationsansvarig
Cecilia Bungss