2020-03-12 11:49Pressmeddelande

Nytt datum för Gyllene Hjulet-galan är 4 november 2020

SES - Sponsrings & Eventsverige har tillsammans med partners och leverantörer beslutat att byta datum för Gyllene Hjulet-galan. Branschens viktigaste galakväll arrangeras istället den 4 november 2020 på Annexet i Stockholm. 

- För att Gyllene Hjulet ska kunna vara det den är - en tillgänglig, gemensam och lustfylld branschfest som hyllar de bästa projekten inom event, expo och sponsring - har vi i SES tillsammans med våra partners valt att istället arrangera galan till den 4 november, säger Niklas Söderberg, verksamhetschef SES.

SES och galans partners arbetar vidare i förberedelserna med galan och ser fram emot att SES tillsammans live och belöna alla framgångsrika projekt den 4 november. För dem som redan köpt biljetter gäller dessa det nya datumet.

Det nya datumet är satt med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendation och regeringens beslut att publika evenemang över 500 personer tills vidare inte är tillåtna på grund av risken för spridning av Covid-19.

 Om Sponsrings & Eventsverige (SES)

SES är den branschorganisation som leder och utvecklar sponsrings- och eventindustrin. Organisationens syfte är att få alla att förstå värdet av intresse- och upplevelsebaserad kommunikation. Organisationen startades som föreningen 1986 och har idag över 300 medlemsföretag där expertisen av branschen finns representerade såsom köpare, rättighetsinnehavare, arenor, byråer samt konsulter och leverantörer. SES arrangerar varje år branschtävlingen och galan Gyllene Hjulet.