2021-09-03 08:09Pressmeddelande

Dell Technologies och Onemotion utmanar deltagarna i årets Studenthjul

Kommunikationsbyrån Onemotion IMC, byråpartner till Studenthjulet 2021, har bjudit in Dell Technologies som briefpartner. Den 6 september kl. 15 släpper vi briefen och fjärde upplagan av tävlingen Studenthjulet är officiellt i gång. Då startar studenternas kamp mot klockan att senast måndag den 13 september kl. 10 lämna in sitt bidrag där man på ett kreativt sätt nyttjar upplevelsebaserad kommunikation för att skapa effekt.

"Vi på Dell Technologies är otroligt stolta att få vara en del av Studenthjulet 2021 tillsammans med vår nyckelpartner Onemotion IMC. Som ett globalt IT-företag sträcker sig vår event- och kommunikationsstrategi väldigt brett med allt från stora flagship-produktioner och roadshows till mindre lokala träningsevents. I detta samarbete hoppas vi möta morgondagens kreatörer som kan hjälpa oss att tackla framtidens utmaningar kring nya mer inkluderande format och framför allt se till att våra produktioner lämnar så litet footprint som möjligt i världen mot våra NetZero-mål", säger Mikael Moser, Head of Distribution Marketing & Events Central & Northern Europe.

En jury bestående av personer med stor erfarenhet från eventbranschen kommer att gå igenom alla bidrag och utse 5 finalister som den 24 september bjuds in till Onemotion IMCs studio i Stockholm att pitcha sitt bidrag live inför jury och SES styrelse samt alla studenter och aktiva i branschen som följer livesändningen i plattformen vVenues.

"Det är kul att få engagera sig i Studenthjulet tillsammans med vår kund Dell Technologies. Studenthjulet passar väl in på vårt traineeprogram där vi varje år tar in unga kreatörer som får vara en del av byrån. Vi ser också fram emot att skapa en brief som är högaktuell och belyser eventbranschens utmaningar framåt", säger Tomasz Pieniazek, Creative director/Founder, Onemotion IMC.

Vi planerar för en fullspäckad förmiddag som kommer att innehålla allt från huvudattraktionen - de fem nominerade lagen som under 5 minuter får möjlighet att pitcha sitt bidrag live för juryn och alla tittare som också har möjlighet att rösta på sina favoriter - till panelsnack, spaningar och inspel från branschen. vVenues kommer att laddas med inspiration, kunskap och tips från branschen. Studenthjulet ska vara en rolig och intressant upplevelse även om man inte deltar i tävlingen eller blivit nominerad. Vinnarna av Studenthjulet 2021 presenteras och hyllas som dagens finalnummer.

Studenthjulet instiftades i branschtävlingen Gyllene Hjulet för att lyfta, uppmuntra och inspirera framtida kollegor som snart ska träda in i kommunikationsbranschen och utgör en separat tävling i Gyllene Hjulet. Utbildning är en förutsättning för att vi alla i branschen ska kunna hålla oss uppdaterade, driva på utvecklingen fortsätta vara absolut bäst på det vi jobbar med; upplevelsebaserad kommunikation.


Om Sponsrings & Eventsverige (SES)

SES, Sponsrings & Eventsverige, är branschorganisationen med över 250 medlemsföretag inom intresse- och upplevelseindustrin i Sverige och som varje år arrangerar sponsrings- och eventbranschens prestigefyllda tävling Gyllene Hjulet. Organisationen startades som förening 1986 och har idag runt 250 medlemsföretag som planerar och genomför majoriteten av landets större evenemang, event, möten, mässor och sponsorskap i egenskap av köpare, byråer, rättighetsinnehavare, arrangörer, anläggningar och arenor, konsulter, destinationer och leverantörer.